Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

Introduktion til Programmering (PYTHON)

Lær de grundlæggende om programmering! På dette kursus arbejder vi med Python, der er meget populært og let at lære.

Lær det grundlæggende om programmering! Dette kursus varer 4 uger, med lektioner to gange om ugen, halvanden time pr. gang. Kurset er velegnet for nybegyndere.

På kurset vil du lære de grundlæggende programmerings-principper, hvilket er ens i alle programmeringssprog. Det vil derfor, ikke være svært at skifte til et andet programmeringssprog efter kurset, hvis du har lyst til det. Kurset giver dig en god introduktion til programmering, og skaber en solid base for at gå videre til f.eks. webudvikling, mobile apps osv.

General6545

Hvad lærer du på kurset?

På kurset går vi de forskellige begreber inden for programmering igennem, samt arbejder med nogle projekter fra bunden. Disse projekter vil give dig et godt grundlag for at lave dine egne programmer og forhåbentlig også giver dig inspiration til at skabe dine egne.

Hvad skal jeg vide?

Der er ikke behov, for at have kendskab til noget af det der bliver undervist i. Kurset bliver undervist på dansk. Det eneste krav er grundlæggende forståelse og læsning af engelsk, da det er afgørende for enhver programmør.

Hvad skal jeg medbringe?

Det eneste du har brug for, er en bærbar computer og en masse nysgerrighed. :)

Hvad sker der hvis jeg er forhindret i at komme til undervisning?

Bare rolig! Alle deltagere har adgang til vores Student Dashboard, hvor man kan få et overblik over alle lektionerne. Hvis du derfor ikke kan deltage i en lektion, er det intet problem, da du kan gennemgå lektionen for dig selv. Der er også flere muligheder for at stille spørgsmål, som instruktøren kan svare på, f.eks. Facebook gruppe og Slack.

Antallet af deltagere på kurset er begrænset til 12. Tilmeld dig derfor i dag for at sikre en plads på kurset!

Betaling

Efter du har udfyldt vores kontaktformular, vil du modtage en faktura fra os. Du skal venligst betale fakturaen hurtigst muligt for at sikre en plads på kurset. Vi benytter os af først-til-mølle princippet, og man har først sikret en plads når betalingen er gennemført.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev