Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

Introduktion til Programmering (PYTHON)

Lær den grundlæggende viden om programmering og bliv programmør! Dette kursus bruger Python programmeringssproget, hvilket er et af de mest populære programmeringssprog.

Lær den grundlæggende viden om programmering og bliv programmør! Dette kursus varer 4 uger, med lektioner to gange om ugen af en halvanden time pr. gang. Kurset er velegnet for nybegyndere. På kurset vil du lære de grundlæggende programmerings-principper, hvilket er ens i alle programmeringssprog. Det vil derfor, ikke være svært at skifte til et andet programmeringssprog efter kurset, hvis du har lyst til det. Kurset giver dig en god introduktion til programmering, og en god base for videreudvikling inden for webudvikling, mobile apps osv.
General6545

Hvad lærer du?


På kurset kan du lave helt op til 10 forskellige programmeringsprojekter (computerprogrammer), til at forbedre din viden og inkludere dem i dit CV. Disse projekter vil give dig et godt grundlag for at lave dine egne programmer og scripts.
I kursets afsluttende projekt vil du udvikle et interessant Python program, som nemt kan hente de ønskede data (data scraping) fra et websted. Dette er meget nyttigt til udvikling af programmer inden for finansiering og markedsføring eller for den der skal finde informationer online og efterbehandle dem.

  • Lektion 1: Introduktion til Python
  • Lektion 2: Strings
  • Lektion 3: Numbers and Conditions
  • Lektion 4: Lists and FOR Loops
  • Lektion 5: Functions and Testing
  • Lektion 6: Object-oriented Programming (OOP)
  • Lektion 7: Web Scrapers
  • Lektion 8: Konklusion

Hvad skal jeg vide?

Der er ikke behov, for at have kendskab til noget af det der bliver undervist i. Kurset bliver undervist på dansk. Det eneste krav er grundlæggende forståelse og læsning af engelsk, da det er afgørende for enhver programmør.

Hvad skal jeg medbringe?


Det eneste du har brug for, er en bærbar computer og en masse nysgerrighed. :)

Introduktion til PythonHvad sker der hvis jeg er forhindret i at komme til undervisning?


Bare rolig! Alle deltagere har adgang til vores Student Dashboard, hvor man kan få et overblik over alle lektionerne. Hvis du derfor ikke kan deltage i en lektion, er det intet problem, da du kan gennemgå lektionen for dig selv. Der er derudover også et forum tilgængeligt, hvor instruktørerne kan svare på spørgsmål.
Antallet af deltagere på kurset er begrænset til 12. Tilmeld dig derfor i dag for at sikre en plads på kurset!

Ratebetaling

Kurset kan blive betalt i to rater: 50% af beløbet før kursets start, og de sidste 50% en måned efter kurset er startet.

Betaling

Efter du har udfyldt vores kontaktformular, vil du modtage en faktura fra os. Du skal venligst betale fakturaen hurtigst muligt for at sikre en plads på kurset. Vi benytter os af først-til-mølle princippet, og man har først sikret en plads når betalingen er gennemført.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev