Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

SQL AND DATABASES

At kunne planlægge og opbygge en database, er en af de vigtigste færdigheder, at mestre, når man laver IT produkter. Tilmeld dig i dag og lær alt om det!

Enhver web eller mobil applikation - ja faktisk ethvert program der opererer med data, har brug for en database. Kendskab til hvordan man planlægger en database, er en af de vigtigste færdigheder, at mestre, når man laver IT produkter. De fleste computer programmer, hjemmesider og mobile apps benytter sig af databaser til sikkert at beskytte og gemme data.

Dette to ugers-kursus som bliver undervist af den erfarne SQL ninja , vil lære dig, hvordan man designer en god database, og hvordan man bruger SQL til at bygge en database og administrere den.

lær at code,lær at kode,kurses i kobenhavnHvad lærer du?


Hvad er en database, hvilke slags databaser kender vi til og hvorfor bruger vi dem Hvad er fordele og ulemper ved at bruge en database At kunne definere nøgleelementer i en forretningsproces og at kunne genkende tabeller og data i denne proces At udvikle database diagrammer og tabel relationer At planlægge og designe en database Grundlæggende SQL viden: skrive, læse, flette data sammen, opdatere, slette og alle de andre måder hvorpå man kan håndtere data med SQL.
Hver deltager vil igennem kurset oprette planer for 10 forskellige databaser og opbygge dem med SQL kommandoer. Du vil igennem disse eksempler lære hvordan man korrekt planlægger en database og du vil kunne bruge denne viden i dine fremtidige IT-projekter!
Lektion: Introduktion til SQL (De første SQL kommandoer og din første database plan) Lektion: Tabeller og relationer (One-to-Many, Many-to-Many) Lektion: Planlægning af databaser, 1. del (simple databaser) Lektion: Planlægning af databaser, 2. del (mere komplekse databaser) Lektion: Brug af SQL til at opbygge en database og indsætte data i den

privat databaser, sql og databaser kursus>Hvad skal jeg vide?


Dette kursus er velegnet til nybegyndere, så det er ikke nødvendigt at have nogen kendskab til emnet. Kurset er også godt for folk, der allerede har brugt databaser, men føler, at deres viden om, hvordan man planlægger en database og bruger SQL-kommandoer, ikke er tilstrækkeligt.

Hvad skal jeg medbringe?


Det eneste du har brug for, er en bærbar computer og en oplader.

sql kursus,database kurser,københavnEfter kurset


SQL-viden åbner døren for at blive databaseanalytiker eller ekspert. Men selvom du ikke søger denne karrierevej for dig selv, er denne viden: Nyttig for alle programmører, da de fleste apps og computerprogrammer bruger databaser til at gemme data, God til en grundlæggende forståelse for IT-verden,En dybere indsigt til at arbejde med data og tabeller, En forbedring af dine analytiske kompetencer og planlægnings færdigheder, hvilket også er nyttig viden uden for SQL verdenen.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev