FAQ

Ofte stillede spørgsmål

SmartNinja underviser i praktiske og nyttige IT-færdigheder. Vores mission er at hjælpe folk med at opdage og dyrke deres talent og færdigheder inden for IT-området. Færdigheder der kan hjælpe dem med at finde et job - eller måske skabe et nyt! Vi organiserer programmeringskurser, hacking kurser, database kurser osv. Derudover hjælper vi også vores studerende med at få praktikpladser hos vores partner IT-virksomheder.
Vores hovedkurser fokuserer på webudvikling, hvilket er den mest eftertragtede færdighed på IT-jobmarkedet. Vores andre kurser fokuserer på hacking og internet sikkerhed, bots, databaser osv. Vi fornyer hele tiden vores kursustilbud, og sørger for at de altid er opdaterede.
De fleste af vores kurser kræver ingen forudgående viden. Den eneste undtagelse er Web development 2 kurset, da man skal have gennemført Web development 1 kurset for at kunne deltage. Du skal dog være i stand til at læse på engelsk, da det meste af den tekniske dokumentation er skrevet på engelsk.
Vores instruktører er erfarne programmøre. Der enten arbejder fast inden for faget, eller som freelance udviklere. De har meget erfaring og kan lære dig meget om programmering og livet som programmør.
Ja, normalt betaler man 50% før kurset starter, og 50% efter.
Hvis du allerede har betalt for kurset, kan vi returnere hele kursusgebyret, hvis du aflyser mindst 14 dage før kurset starter. Du kan læse Vilkår og Betingelser i bunden af alle kursus siderne for flere detaljer.
Nej, vi udbyder kun kurser, hvor man skal være til stede i klasseværelset.
Det afhænger af hvordan du klarer dig på kurset. Hvis du er motiveret, laver dine lektier og opdager et teknisk talent hos dig selv, kan du anskaffe en praktikplads efter vores Web development 2 kursus. Efter gennemførsel af dette kursus, hjælper vi vores bedste studerende med at få en praktikplads.
Du skal i det mindste give det et forsøg :) Web development 1 er perfekt til dette. På dette kursus kan du få en fornemmelse af, om programmering er noget for dig - enten som en hobby, eller måske endda som en ny profession.
Dette er et spørgsmål, som mange nybegyndere spørger sig selv. I sidste ende betyder det ikke noget, fordi de grundlæggende principper for programmering er de samme i hvert programmeringssprog. Vi underviser blandt hovedsageligt i Python, hvilket er et meget begyndervenligt programmeringssprog. Når først du har lært at programmere i Python, er det ikke svært at skifte til et andet programmeringssprog.
Vi anbefaler en bærbar computer med 4 GB RAM (du kan nok godt klare dig igennem med lidt mindre, men du kan risikere at det går langsomt).
Vores kurser er normalt for voksne (18+), men vi kan også overveje folk over 15 år.

Vil du vide mere?

Kontakt os via vores kontaktformular, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev (nedenfor).

Tilmeld dig nyhedsbrev