Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

Grundlæggende Programmering (Python)

Ballerup 13.01.2020 - 06.02.2020

Lær grundlæggende viden om programmering og bliv programmør! Kurset løber over fire uger. Der er to lektioner om ugen, og de varer halvanden timer pr. lektion. Kurset er velegnet til begyndere, som vil have en grundlæggende forståelse for programmering. På kurset vil du lære programmerings-principper, der ligger til grund for alle programmeringssprog. Det vil derfor være nemt at skifte til et andet programmeringssprog efter kurset, hvis du får brug for det.Kurset vil give dig en god introduktion til programmering, du vil samtidig få en god base for viderudvikling inden for webudvikling, mobile apps osv.

Hvad lærer du?

På kurset kan du lave helt op til 10 forskellige programmeringsprojekter (computerprogrammer), til at forbedre din viden og inkludere dem i dit CV. Disse projekter vil give dig et godt grundlag for at lave dine egne programmer og scripts.

I kursets afsluttende projekt vil du udvikle et interessant Python program, som nemt kan hente de ønskede data (data scraping) fra et websted. Dette er meget nyttigt til udvikling af programmer inden for finansiering og markedsføring eller for den der skal finde informationer online og efterbehandle dem.

Lektionsplan

  1. Lektion: Introduktion til Python
  2. Lektion: Strenge
  3. Lektion: Tal og betingelser
  4. Lektion: Lister og FOR løkker
  5. Lektion: Funktioner og test
  6. Lektion: Objekt-orienteret Programmering (OOP)
  7. Lektion: Web Scrapers
  8. Lektion: Konklusion

Hvad skal jeg vide?

Der er ikke behov for nogen forhånds viden eller erfaring. Kurset bliver undervist på dansk, men en grundlæggende forståelse af engelsk, vil være at foretrække, da det er afgørende for enhver programmør.

Datoer

Kurset vil blive afholdt to gangen om ugen, hver mandag og torsdag mellem 18.00 og 19.30 (8 lektioner)

Hvad skal jeg medbringe?

Det eneste du har brug for, er en bærbar computer og en masse nysgerrighed. :)

Hvad sker der hvis jeg er forhindret i at komme til en lektion?

Bare rolig! Alle deltagere har adgang til vores "Student Dashboard", hvor man kan få et overblik over alle lektionerne. Så hvis du misser en lektion, er det ikke et problem, da du kan gennemgå lektionen for dig selv. Der er derudover også et forum tilgængeligt, hvor instruktørerne kan svare på spørgsmål.

Antallet af deltagere på kurset er begrænset til 12. Tilmeld dig derfor i dag for at sikre en plads på kurset!

Betaling

Efter du har udfyldt tilmeldingsformularen, vil du modtage en faktura fra os. Da tilmeldingen først er gældende, når betalingen er registreret, anbefaler vi at betale hurtigst muligt for at sikre sig pladsen på kurset.


Priser

Kursuspriser* Beskrivelse Afleveringsdato
2300.0 DKK EARLY BIRD (50% OFF) Prisen er gældende indtil 12.01.2020
4600.0 DKK FULD PRIS Prisen er gældende indtil 13.01.2020

* Alle priser inkluderer moms.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev