Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

Programmering for begyndere (Python3)

København 09.05.2019 - 06.06.2019

Lær den grundlæggende viden om programmering og bliv programmør!

Dette kursus varer ca 4 uger, mellem 9.5.2019 - 6.62019, med lektioner to gange om ugen, af halvanden time pr. lektion. Kurset er velegnet for nybegyndere.

På kurset vil du lære de grundlæggende programmerings-principper, hvilket er ens i alle programmeringssprog. Det vil derfor, ikke være svært at skifte til et andet programmeringssprog efter kurset, hvis du har lyst til det.

Kurset giver dig en god introduktion til programmering, og en god base for videreudvikling inden for webudvikling, mobile apps osv.

Course session

Hvad lærer du?

På kurset kan du lave helt op til 10 forskellige programmeringsprojekter (computerprogrammer), til at forbedre din viden og inkludere dem i dit CV. Disse projekter vil give dig et godt grundlag for at lave dine egne programmer og scripts.

I kursets afsluttende projekt vil du udvikle et interessant Python program, som nemt kan hente de ønskede data (data scraping) fra et websted. Dette er meget nyttigt til udvikling af programmer inden for finansiering og markedsføring, eller for den der skal finde informationer online og efterbehandle dem.

Agenda:

  • Lektion 1: Introduktion til Python
  • Lektion 2: Strings
  • Lektion 3: Tal og betingelser
  • Lektion 4: Lister og FOR løkker
  • Lektion 5: Funktioner og Test
  • Lektion 6: Object-oriented Programming (OOP)
  • Lektion 7: Web Scrapers
  • Lektion 8: Konklusion

Hvad skal jeg vide?

Der er ikke behov, for at have kendskab til noget af det der bliver undervist i. Kurset bliver undervist på dansk. Det eneste krav er grundlæggende forståelse og læsning af engelsk, da det er afgørende for enhver programmør.

Hvad skal jeg medbringe?

Det eneste du har brug for, er en bærbar computer og en masse nysgerrighed. :)

course session

Tid og Sted

Kurset afholdes Mandag og Torsdag fra kl.19.00 til kl.20.30, og afholdes hos HTML24, Strandlodsvej 44, 3, 2300 København

Hvad sker der hvis jeg er forhindret i at komme til undervisning?

Bare rolig! Alle deltagere har adgang til vores Student Dashboard, hvor man kan få et overblik over alle lektionerne. Hvis du derfor ikke kan deltage i en lektion, er det intet problem, da du kan gennemgå lektionen for dig selv. Der er derudover også et forum tilgængeligt, hvor instruktørerne kan svare på spørgsmål.

Pris

Kurset koster 4.600,- DKK, men hvis du registrerer dig tidligt, kan du få special Early Bird Pris for kun 2.300,- DKK (50% rabat).

Antallet af deltagere på kurset er begrænset til 12. Tilmeld dig derfor i dag for at sikre en plads på kurset!

Ratebetaling

Kurset kan blive betalt i to rater: 50% af beløbet før kursets start, og de sidste 50% en 14 dage efter kurset er startet.

Betaling

Efter du har udfyldt vores tilmeldingsformular, vil du modtage en faktura fra os. Du skal venligst betale fakturaen hurtigst muligt for at sikre din plads på kurset. Vi benytter os af først-til-mølle princippet, og man har først sikret en plads når betalingen er registreret.


Priser

Kursuspriser* Beskrivelse Afleveringsdato
2300,00 DKK EARLY BIRD (50% OFF) Prisen er gældende indtil 08.05.2019
4600,00 DKK FULD PRIS Prisen er gældende indtil 09.05.2019

* Alle priser inkluderer moms.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev