Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

CODING WEEKEND

To dages programmeringskursus i København. Tilmeld dig og lær grundlæggende webudvikling med HTML og CSS. Velegnet til begyndere.

Lær grundlæggende webudvikling med HTML og CSS. Dette to dages-kursus som er velegnet til begyndere, vil blive undervist af den erfarne programmerings ninja.


IT Kurser i København


Hvad lærer du?- Hvordan man bygger en hjemmeside struktur med HTML - Hvordan man ændrer hjemmesidens udseende med CSS Hvordan man laver CSS layouts - Hvordan man bruger developer tools i en internetbrowser Hvordan man bruger kodeprogrammet Atom

Lyder det ovenstående helt uforståeligt?


Bare rolig, dette kursus er perfekt til nybegyndere og vi gennemgår alle emnerne på en let og forståelig måde.

HTML og CSS Instruktør

Hvad kommer jeg til at lave på kurset?


Du vil i løbet af kurset opbygge tre hjemmesider, som du stolt kan vise frem til venner og bekendte. Du vil få en grundlæggende viden omkring de færdigheder der er afgørende i det 21. århundrede. Men vigtigst vil du finde ud af om programmering er noget for dig.

Hvad er inkluderet i kursets pris:- To dage (7 timer om dagen) af praksisorienteret undervisning (du vil bygge tre hjemmesider over hele kurset) - Snacks og drikkevarer Interessant og vidensspækket weekend i en god atmosfære - Brugbare gaver til slut på kurset

Hvad skal jeg medbringe?Det eneste du har brug for, er en bærbar computer, og en masse nysgerrighed og motivation :)
Det er muligt at betale i rater. Det bliver gjort i to rater, 50 % af prisen før kursets start og resten 1 måned inde i kurset. Hvis du vil bruge denne mulighed, skal du nævne dette i dit ansøgningsskema.

Hvad skal jeg vide?Der er ikke behov, for at have kendskab til noget af det der bliver undervist i. Kurset bliver undervist på dansk. Det eneste krav er grundlæggende forståelse og læsning af engelsk, da det er afgørende for enhver programmør.

Der er ingen tid at spilde, tilmeld dig i dag! ;)


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev