Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

BUILD YOUR OWN BOT

Bliv en af de første danskere med din egen messenger bot! Du behøver ingen programmeringsfærdigheder for at deltage i dette endags-kursus.

Facebook chatbots er stille og roligt ved at erstatte applikationer og gør i stedet plads til artificial intelligence (AI). Derudover repræsenterer chatbots nye forretningsmuligheder i forskellige brancher.
Kendskab til at udvikle bots er meget nyt, og ved at deltage i dette kursus bliver du en af de første danskere med viden på dette område, hvilket du kan bruge til din fordel! Og du behøver ikke engang at vide hvordan man programmerer bots - For på dette kursus lærer du nemlig at lave dine egne bots helt uden programmering!

chat bot udvikling, f8 messenger chatbotHvad lærer du?


På kurset vil du lære, at lave en bot der kan kommunikere med brugere via Facebook Messenger. API.ai vil blive brugt som en bot engine, men din bot vil blive aktiveret uden programmering.
Eksempler på bots der allerede eksisterer på Facebook Messenger platformen:
Poncho: bot, som laver vejrudsigter (test it)

CNN bot: bot, som holder dig informeret, omkring nyheder der sker rundt omkring i verden (test it)

Sure: bot, som anbefaler gode restauranter og barer (pt. kun i San Francisco og København). (test it)

Jessie's Story: bot, er en menneskelig bot, man kan føre en samtale med og se hvordan historien udfolder sig. (test it)
Som du kan se, kan bots blive brugt med mange forskellige formål: de kan videregive dig information, hjælpe dig med at bestille bord på en restaurant og shoppe.
De er fantastiske at bruge til marketing og mulighederne er uendelige. Folk der har kendskab til bots, vil være blandt de mest efterspurgte at ansætte i de kommende år.

Hvad skal jeg vide?


Der er ikke behov, for at have kendskab til noget at det der bliver undervist i. Det eneste krav er grundlæggende forståelse og læsning af engelsk og grundlæggende viden om hvordan man bruger en computer.

Hvad skal jeg medbringe?


Du skal medbringe en bærbar computer og en oplader.
Skynd dig at sikre dig en plads, da antallet af pladser er begrænset! Bliv en af de første danskere der kan lave bots :)


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev