Blog

Nyheder, inspiration og tips

Hvorfor er programmeringskurser med undervisere så dyre?

Hvorfor er programmeringskurser med undervisere så dyre?

22.07.2018 Boris Javorek

Hvad er forskellen på gratis programmeringskurser og dem der koster noget? Hvorfor betale for det, når man kan lære det helt gratis?! Hvorfor betale for fitnessmedlemskabet, hvis du kan opnå samme resultat ved at træne derhjemme? Det handler om kvaliteten og værdien. Men ja, vi snakker da om programmeringskurser gør vi ikke?

via GIPHY

Nu er det tid til at fortælle om, hvorfor SmartNinja er så fantastisk, og hvorfor du skal tilmelde dig vores kurser ligegyldigt prisen. Bare rolig, det har vi ikke tænkt os at gøre. Det handler nemlig ikke om os, det handler om dig.

Jeg er sikker på, der altid vil være mennesker, der foretrækker gratis måder at opnå viden på, og det er der intet galt i. Det handler nemlig ikke om prisen, men den værdi du har brug for i en given situation. Vi betaler oftest for noget, som vi føler, vi får et udbytte af, og for det meste er nye færdigheder, noget som altid kan betale sig i sidste ende.

Vi mener, at det er vigtigt at erhverve nye færdigheder - Men det er endnu vigtigere, rent faktisk at kunne bruge dem. Hvis du overvejer at tilmelde dig et SmartNinja programmeringskursus bare for at prøve det, vil vi anbefale, at du først giver dig i kast med nogle gratis online kurser på Youtube.

via GIPHY

Programmeringskurser med undervisere har mange fordele i forhold til andre typer kurser, hvilket vil hjælpe dig til at forstå priserne på vores kurser

Så præcis hvor ligger værdien i SmartNinjas kurser for dig:

  • Dygtige instruktører: Vi samarbejder med instruktører, som vokser sammen med os, og som hele tiden udvikler sig. Vores instruktører får i gennemsnit 9 ud af 10 i vores brugerundersøgelser efter afsluttet kursus, hvilket er virkelig godt. Det er ikke nok bare at være en dygtig programmør som SmartNinja instruktør, det er nemlig mindst lige så vigtigt, at du har gode sociale færdigheder. Instruktøren skal kunne kommunikere med alle 12 elever og hjælpe dem igennem kurset på bedste vis.

  • Support i indholdet: Det er vigtigt at ‘fejlfinde’ en gang imellem, for at kunne gøre fremskridt gennem kurset. Vi giver adgang til læseplanen med tilhørende øvelser, så du altid kan gå et skridt tilbage, hvis du misser noget eller endda tage et skridt frem (for at forberede spørgsmål til næste lektion). Du kan også altid stille spørgsmål på forummet til din instruktør eller de andre studerende.

  • Videreudvikling: Efter du har gennemført “Web development 1” kurset, kan du med det samme deltage i “Web development 2” kurset. Snart vil et “SQL 2” kursus også være tilgængeligt.

  • SmartMatching arrangement: Efter Web development 2” kurset vil du have muligheden for at møde danske IT virksomheder og få karrieremuligheder.

  • Sig det højt: Vi giver dig mulighed for at dele ideer og tanker med os, så vi hele tiden kan forbedre os. Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

via GIPHY

Vi håber, at vi har svaret på dine spørgsmål. Der findes dyre kurser, og der findes gratis kurser, så du kan selv bedømme, hvad der passer dig bedst. Som vi tidligere sagde, er det vigtigste hvilken værdi kurset har for dig. De gratis og de dyre kurser har begge fordele og ulemper, så du skal bestemme, hvad det er, du føler, er vigtigt at bruge tid og penge på.

programming coding course lære uddannelse undervisning programmering kursus

Se hvilke kurser vi tilbyder

Web Development 1

Web Development 1

Online 03.05.2021

Lær at bygge hjemmesider og web applikationer. På dette 12-ugers kursus vil du lære både frontend (HTML, CSS) og backend (Python) udvikling!

Fra 6000,00 DKK

Tilmeld dig dette kursus

Tilmeld dig nyhedsbrev