Blog

Nyheder, inspiration og tips

FÆRDIGHEDER DER KAN HJÆLPE DIG MED AT FÅ ET JOB

FÆRDIGHEDER DER KAN HJÆLPE DIG MED AT FÅ ET JOB

04.05.2018 Jakub Dano

Vi vil gennemgå nogle færdigheder, der sætter dig i spidsen som jobkandidat.

Fleksibilitet

Det vi hører meget ofte for tiden er, at der er stor efterspørgsel efter full-stack udviklere. Hvis du er nybegynder, eller du er ved et karriereskift, kan det være din arbejdsmorale og din evne til at samarbejde, der gør forskellen. Virksomheder prioriterer kandidater, der har lysten til at lære, dem der gerne vil være del af løsningen, som kan sætte sig i virksomhedens sted og som vil kæmpe for at gøre produkterne bedre.

Smidighed

En færdighed, der på det sidste har været i spidsen og er meget ønskeligt blandt udviklere. At gøre arbejdet lidt lettere og overskueligt - Viden om at opdele større projekter i mindre opgaver, at kunne prioritere og evnen til at tilpasse sig forandring. Man kan finde meget information på nettet omkring dette emne, og vi vil anbefale at læse Blaž Kos ‘s blog.

Mobilteknologi

Efterspørgslen på udviklere, der beskæftiger sig med mobiludvikling, stiger dag for dag. Vi anbefaler at nybegyndere først får ordentligt styr på webudvikling. For ved at have denne viden, bliver det meget lettere at lære mobilteknologien.

Forskellige teknologier

Der er mere og mere efterspørgsel, på folk der kan flere forskellige færdigheder. Det er godt, at kunne mere end et programmeringssprog. Fantastisk nyhed: Når først du har lært et programmeringssprog, er det meget lettere at lære et nyt.

Sikkerhed

I takt med at flere og flere benytter sig af “Skyen”, er bekymringen for datasikkerhed også steget. Dette har åbnet mange karrieremuligheder for erhverv inden for sikkerhed, ledelse og kontrol af “Skyen” (cloudcomputing).

Brugergrænseflade og brugeroplevelse (UI+UX)

Products are becoming more complex and more comprehensive, therefore the need for knowledge of user interface design and user experience has increased. It is essential to create an application that is easy to use and within which we will work intuitively. A super skill that fits nicely with front-end development knowledge. We recommend Good UI blog.

Produkter bliver mere komplekse og mere omfattende, og derfor er behovet steget for viden omkring brugergrænseflade design og brugeroplevelse. Det er ekstremt vigtigt, at skabe en applikation der er brugervenlig og intuitiv. At have færdigheder inden for dette område er essentielt i forhold til frontend udvikling. Vi vil anbefale bloggen Good UI.

Hvor skal man begynde?

For enhver der kunne tænke sig at lære at programmere, anbefaler vi Web development 1 kurset, hvor du lærer det grundlæggende inden for frontend og backend, Python programmeringssproget og Google App Engine… Denne viden er et godt grundlag til at opgradere og videreudvikle færdigheder. De dygtige instruktører, deler glædelig tips og erfaringer, som de har samlet gennem mange års arbejde som programmører.

Se hvilke kurser vi tilbyder

Web Development 1

Web Development 1

Online 03.05.2021

Lær at bygge hjemmesider og web applikationer. På dette 12-ugers kursus vil du lære både frontend (HTML, CSS) og backend (Python) udvikling!

Fra 6000,00 DKK

Tilmeld dig dette kursus

Tilmeld dig nyhedsbrev