Blog

Nyheder, inspiration og tips

6 VIGTIGE EVNER HVIS DU VIL VÆRE EN SUCCESSFULD PROGRAMMØR

6 VIGTIGE EVNER HVIS DU VIL VÆRE EN SUCCESSFULD PROGRAMMØR

18.06.2021 Allan Siegfred

Hvis du vil have et job indenfor IT, så er der nogle færdigheder der er nødvendige. Viden og passion for IT er to af dem. Men der er også en gruppe af færdigheder, som måske ikke virker lige så åbenlyse, der kan hjælpe dig med at score det job du har kigget efter. Med nogle af de her færdigheder under bæltet, kommer du i spidsen som job kandidat.

Fleksibilitet

Det vi hører meget ofte for tiden er, at der er stor efterspørgsel efter full-stack udviklere. For at kunne arbejde med front-end og back-end programmering, er fleksibilitet en uundværlig evne. Hvis du er nybegynder, eller du er ved et karriereskift, kan det være din arbejdsmorale og din evne til at samarbejde der gør forskellen. Virksomheder prioriterer kandidater, der har lyst til at lære, dem der gerne vil være del af løsningen, som kan sætte sig i virksomhedens sted og som vil kæmpe for at gøre produkterne bedre.

Agilitet

Agilitet er en færdighed der på det sidste har været i spidsen og er meget ønskeligt blandt udviklere. Det gør nemlig arbejdet lettere for alle - Viden om at opdele større projekter i mindre opgaver, at kunne prioritere og evnen til at tilpasse sig forandring. Man kan finde meget information på nettet omkring dette emne, og vi anbefaler højt at du lærer denne grundlæggende evne.

Mobilteknologi

Efterspørgslen på udviklere, der beskæftiger sig med mobiludvikling, stiger dag for dag. Dog anbefaler vi at nybegyndere først får ordentligt styr på webudvikling. Det gør det nemlig lettere at lære mobilteknologien.

Forskellige teknologier

Der er mere og mere efterspørgsel, på folk der kan flere forskellige færdigheder. At kunne mestre mere end et programmeringssprog kan derfor være dit es i ærmet. Fantastisk nyhed: Når først du har lært et programmeringssprog, er det meget lettere at lære et nyt.

Sikkerhed

I takt med at flere og flere benytter sig af “The Cloud”, er bekymringen for datasikkerhed også steget. Dette har åbnet mange karrieremuligheder for erhverv indenfor sikkerhed, ledelse og kontrol af “The Cloud” (cloudcomputing).

Brugergrænseflad design og brugeroplevelse (UI+UX)

Produkter bliver mere komplekse og mere omfattende, og derfor er behovet steget for viden omkring brugergrænseflade design og brugeroplevelse. Det er ekstremt vigtigt, at skabe en applikation der er brugervenlig og intuitiv. At have færdigheder inden for dette område er essentielt i forhold til frontend udvikling. For at lære mere om UI og UX, anbefaler vi bloggen Good UI.

Hvor skal man begynde?

For enhver der kunne tænke sig at lære at programmere, anbefaler vi Web development 1 kurset, hvor du lærer det grundlæggende inden for frontend og backend, Python programmeringssproget og Google App Engine…

Denne viden er et godt grundlag til at opgradere og videreudvikle færdigheder. De dygtige instruktører, deler glædelig tips og erfaringer, som de har samlet gennem mange års arbejde som programmører.

Uddannelse programmering kodning soft skills

Tilmeld dig nyhedsbrev