Blog

Nyheder, inspiration og tips

6 gode grunde til, at du skal lære at programmere.

6 gode grunde til, at du skal lære at programmere.

31.03.2021 Joan Namubiru

Teknologi præger flere aspekter i vores liv. Det har aldrig været nemmere at skabe og dele indhold med vores familie og venner.

Programmører er nutidens pioner og med til at bane vej for fremtidens teknologi. De er med til at opfinde den selvsamme software, vi i dag bruger i vores telefoner og computere.

Programmering er slet ikke så svært at lære. Mange tror, man skal være et super geni eller “nørd” for at lære at programmere. Men det er slet ikke så kompliceret, som det ser ud ud.

Vidste du…At Obama var med til at fremme code.org-bevægelsen, der gik ud på at lære børn, hvordan man programmerer. Han understreger vigtigheden i at lære om webudvikling fra en tidlig alder.

Selv USAS tidligere præsident forstår vigtigheden i at mestre færdigheder af det 21. århundrede.

Programmering kan være skræmmende, hvis du ikke ved, hvor du skal begynde. Heldigvis er der et hav af online kurser, der tilbyder programmering for nybegyndere og øvede.

Det er bare om at komme i gang.

Læs her de 6 bedste bud på, hvorfor du skal lære at programmere.

1. Du lærer at tænke logisk.

Programmering lærer dig, hvordan du tænker analytisk, logisk og systematisk. Den evne er alle dine bitcoin værd og kan bruges i mange områder af dit liv.

2. Forvandl din ide til forretning

Du ved aldrig, om du er den nye Bobby Murphy eller Kevin Systrom som laver en app, der går viral. Snapchat og instagram var ikke skabt af genier, men af almindelige mennesker, der tog et spring og skabte succesfulde applikationer. Hvem ved, måske det kan ske for dig. 🤑

3. Du får en ny superpower

Når du lærer at mestre de grundlæggende elementer i programmering, så åbner du døren op for flere muligheder, og du vil pludselig være i stand til at forstå ethvert programmeringssprog. (Ny Superpower Alert😎)

4. Du kan hjælpe millioner af mennesker.

En af fordelene ved udbredelsen af nettet er, at det aldrig har været nemmere at dele sin viden med resten af verden. Med et swipe kan din app hjælpe jordens befolkning.

5. Du styrker dine fremtidsmuligheder

Som følge af Covid-19 har mange virksomheder desværre måtte vinke farvel til deres medarbejdere.

Vi lever i en verden, hvor de fysiske begrænsninger har åbnet op for mere digitalisering. Ved at udvide dine kompetencer som programmør står du stærkere.

Der er altid nogen, der har brug for hjælp til hjemmesideopbygning, har en idé til en ny app eller bare har brug for hjælp til at løse nogle programmeringsproblemer.

6. Du forstår bedre detaljerne i kommunikation.

Hvis du kan få en computer til at gøre præcis det du vil have den til, så forstår du hvor vigtigt indholdet og opbygningen af kommunikation er.

Din viden vil være værdifuld, så længe teknologien spiller en væsentlig rolle i vores liv ... Og det tror jeg, den vil gøre i rigtig lang tid. Vi hjælper dig gerne med at finde det rette kursus. Hop ind på vores hjemmeside for flere informationer, eller find os på Facebook, Instagram eller LinkedIn..

udannelse programmering lære teknologi obama bitcoin kommunikation

Tilmeld dig nyhedsbrev