Vores kurser

Vælg en færdighed du gerne vil lære

BLOCKCHAIN AND CRYPTOCURRENCIES

Kryptovaluta er i gang med at overtage verden. De fleste mennesker ser ting udelukkende I tal (penge) I dette tilfælde, men der er så meget mere ved det end det. Teknologien bag kryptovaluta kan ændre alt hvad vi kender og er vandt til, ikke kun penge. Det er vigtigt at kunne forstå denne teknologi. Kom til vores kursus og lær mere omkring det.

Kryptovaluta er i gang med at overtage verden. De fleste mennesker ser ting udelukkende I tal (penge) I dette tilfælde, men der er så meget mere ved det end det. Teknologien bag kryptovaluta kan ændre alt hvad vi kender og er vandt til, ikke kun penge. Det er vigtigt at kunne forstå denne teknologi.

Hvis du forstår de basale principper indenfor denne teknologi, vil du være I stand til at lave bedre investerings beslutninger. Du vil være I stand til at skelne mellem gode og dårlige krypto projekter. Og du vil være I stand til at undgå svindel.

Course session  

Egnet til ikke tekniske personer.

For at deltage I dette kursus behøver du ikke have nogen teknisk baggrund. Vi vil fokusere på forståelsen af teknologien og hvordan den virker (uden fokus på kodningen). F.eks., hvordan Proof-of-work, og encryption virker, hvordan kan noget valuta (såsom Monero og Zcash) være anonyme osv.

Når du er færdig med kurset, vil du være *selvsikker nok, til at tale med teknologer og programmører omkring kryptovaluta og blockchain.

Men det er ikke alt: I slutningen af kurset vil du komme til at udvikle din helt egen ERC-20 token Det er en token der kører på Ethereum blockchain. Hvor sejt er det ikke lige?!

Timer

Hvordan virker kryptering Bitcoin protocol Ethereum og Blockchain 2.0 Konsensus algoritmer Skalering af kryptovaluta Sikkerhed og anonyme kryptovalutaer Fremtidige og nye krypto teknologier Lav din egen ERC-20 token

Forudgående viden

Der vil ikke være brug for forudgående viden til dette kursus. Vi vil starte helt fra det mest basale og bygge ovenpå dette. Kurset er egnet til komplet nybegyndere I krypto verdenen.


Ansøg om at komme på ventelisten

Tilmeld dig nyhedsbrev